Bezoek op maandag 26 november jl. aan Stichting Pets Food Care in Etten-Leur

Bezoek op maandag 26 november jl. aan Stichting Pets Food Care in Etten-Leur

15 januari 2019

Maandag 26 november jl. heb ik een bezoek gebracht aan de Dierenvoedselbank Stichting Pets Food Care in Etten-Leur. Die dag was er een tweewekelijkse uitgifte van diervoedsel aan klanten. Gevestigd in een prachtig anti kraakpand (een vroeger jongensinternaat) heb ik met eigen ogen kunnen zien wat Priscilla de Veth en haar vrijwilligers allemaal voor elkaar hebben gekregen. Een mooie locatie, aangeboden door de gemeente Etten Leur (voorlopig mag ze daar blijven tegen een lage huur), een vaste groep gedreven vrijwilligers met als doelstelling het welzijn van de dieren voor de minima. Daarnaast inzameling van kleding die tegen een vergoeding van € 0,50 cent per kledingstuk wordt verkocht aan de minima en deze maand was er ook gezorgd voor de kinderen van klanten. De maand december is een dure maand. Voor ieder kindje stond er een mooi ingepakt cadeau klaar. Iedere klant en de kinderen van klanten staat keurig geadministreerd. Geweldig, wat een inzet!!

Priscilla is november jl. door de Gemeente Ruchpen in het zonnetje gezet. Ze heeft de vrijwilligersprijs gewonnen. Zie hieronder.


Kindervakantiewerk Rucphen en Stichting Pets Food Care winnaars tijdens Vrijwilligersavond Rucphen

RUCPHEN – Eigenlijk waren alle vrijwilligers, die afgelopen donderdagavond in de Raadszaal aanwezig waren, winnaars. Wethouder Laura Matthijssen legde daar speciaal de nadruk op, want zonder vrijwilligers zouden heel veel maatschappelijke activiteiten komen te vervallen.

Maar van de dertien genomineerden ging de Jeugdvrijwilligersprijs van € 250,00 naar Stichting Pets Food Care en de Vrijwilligersprijs van € 500,00 naar KinderVakantieWerk Rucphen. Dankzij de Rotary Halderberge-Seppe werden de wensen van de Natuurwerkgroep Rucphen en EHBO St. Willebrord gehonoreerd.

Ruephen en Stichting Pets Food Care Ruephen en Stichting Pets Food Care2