Stichting Wings of Change

Stichting Wings of Change

12 juni 2019

Maandag 29 april heb ik, Dimitra, samen met mijn vriendin, een bezoek gebracht aan Stichting Wings of Change. Dit was voor mij een nieuwe stichting in Noord-Holland waar ik eerlijk gezegd nog niet van had gehoord. Stichting Wings of Change geeft zorg aan kwetsbare doelgroepen met behulp van roofvogels. Zij zorgen fantastisch voor de roofvogels in nood. Zij maken een behandelplan, verzorgen de vogels en plaatsen ze waar mogelijk terug in de natuur. Boven verwachting. Alles was perfect georganiseerd, brandschoon en wij waren erg blij verrast.

Voor meer informatie raad ik aan de website nog even te bekijken: www.wingsofchange.nl. Er is niets beter of mooier gemaakt op de site. Ik kwam tijd te kort en heb afgesproken een keer terug te komen. Het mooie ook van deze stichting is dat zij zorg geven aan kwetsbare doelgroepen door samenwerking met roofvogels.

Hieronder zien jullie mij naast een Oehoe die getraind is en iedere dag vrij mag rondvliegen en vervolgens terugvliegt naar zijn verblijf.

Tevens een foto van de beheerder Leon, hier te zien met een getrainde valk.

Omdat Stichting Wings of Change veel in eigen beheer bouwt, bespaart dat ontzettend veel geld. Zie hieronder.

Bij ons is een subsidie aangevraagd voor de nodige aanpassingen van de keuken. De aanvraag is inmiddels grotendeels gehonoreerd.